Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حری مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری خوزستان درخصوص وقوع سوانح رانندگی منجر به فوت در استان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: برخلاف پارسال که شاهد افزایش چشمگیر حوادث درون و برون شهری منجر به فوت بودیم، بررسی‌های انجام شده از ابتدای سال ۹۹ تاکنون، کاهش تلفات و مرگ و میر شهروندان در حوادث رانندگی را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در مدت مذکور تعداد حوادث درون شهری منجر به فوت در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش ۱۱ درصدی داشته است و تعداد متوفیان نیز ۱۲ درصد کاهش نشان می‌دهد، افزود: همچنین در حوزه حوادث برون شهری علیرغم افزایش فوتی‌ها در دی ماه، اما شاهد کاهش ۲۳ درصد در حوادث و کاهش ۲۰ درصدی فوتی‌ها هستیم.

حری بیان کرد: در مجموع می‌توان گفت از ابتدای امسال تاکنون در تعداد تصادفات منجر به فوت ۱۹ درصد و تعداد متوفیان باخته در سوانح رانندگی ۱۸ درصد کاهش داشته ایم، ضمن اینکه در تعداد جرحی ها، خسارت‌ها و تعداد مصدومان نیز شاهد کاهش مطلوبی هستیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه فوت حتی یک شهروند در سوانح رانندگی تلخ است، اظهار داشت:، اما باتوجه به اینکه پارسال افزایش تصادفات را در مقایسه با سال‌های قبل از آن شاهد بودیم، کاهش مجموع ۳۷ درصدی حوادث منجر به فوت و فوت شهروندان نیز خبری خوشحال کننده است، البته امیدواریم با تدوین برنامه ریزی‌های دقیق از جمله استانداردسازی جاده‌ها و توجه رانندگان به علائم راهنمایی و رانندگی و حرکت با سرعت مطمئنه روند نزولی سوانح رانندگی تداوم داشته باشد.

مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری خوزستان با بیان اینکه در ۱۰ ماه امسال راه اندازی ۳۴ دستگاه دوربین کنترل سرعت در اهواز، سبب کاهش ۶ درصدی حوادث رانندگی منجر به جرح و فوت شده است، تصریح کرد: براساس تعهد شهرداری این کلانشهر، تعداد دوربین‌ها تا پایان امسال به ۴۹ دستگاه باید افزایش یابد، چون افزایش تعداد آن‌ها بدون شک کاهش حوادث را به دنبال خواهد داشت.

حری با اشاره به اینکه از ابتدای بهمن ماه ۲ دستگاه LEZ که وضعیت معاینه فنی خودرو‌ها را ثبت می‌کند، در مرکز شهر اهواز نصب و فعال شده است و خودرو‌های فاقد معاینه فنی نیز جریمه می‌شوند، ادامه داد: براساس برنامه ریزی‌های انجام شده، از ابتدای سال ۱۴۰۰ نیز همه دوربین‌ها در این حوزه فعل می‌شوند، به همین دلیل از مالکان وسایل نقلیه خواهمشندیم نسبت به معاینه فنی خودرو اقدام کنند.

براساس این گزارش؛ هم اکنون ۲۳ مرکز معاینه فنی خودرو‌های سبک در استان خوزستان فعال هستند و ۵ مرکز دیگر به زودی راه اندازی و فعال خواهند شد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سوانح رانندگی تصادف خودروها سوانح رانندگی منجر به فوت معاینه فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۷۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع ۳۰ حادثه کوهستان در کرمانشاه/ استان دوم کشور در حوادث کوهستان هستیم

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه خبر داد که از ابتدای امسال تاکنون به ۳۰ مورد رسیده و گفت: از نظر تعداد حوادث و فوتی‌های کوهستان دومین استان کشور هستیم.

محمدباقر محمدی در نشست ستاد مدیریت بحران کرمانشاه که امروز (هشتم اردیبهشت) با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، از بالا بودن حوادث کوهستان در کرمانشاه بواسطه کوهستانی بودن این منطقه یاد کرد و گفت: امسال ۳۰ حادثه کوهستان در استان رخ داده که از نظر تعداد حوادث و همچنین تعداد موارد فوتی ناشی از حوادث کوهستان دومین استان کشور هستیم.

وی ادامه داد: در سال گذشته نیز شاهد آمار بالای حوادث کوهستان در کرمانشاه بودیم، به گونه‌ای که از ۸۵۸ حادثه رخ داده در سطح استان که هلال احمر در آن ماموریت داشته، ۹۹ مورد آن حوادث کوهستان بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از دشواری عملیات در حوادث کوهستان یاد کرد که پُرهزینه و با ریسک بالا بوده و نیازمند تجهیزات تخصصی است.

محمدی خواستار تامین تجهیزات بیشتری برای رسیدگی به حوادث کوهستان در کرمانشاه شد و عنوان کرد: تجهیزات کنونی که در اختیار داریم پاسخگو نیست و برخی از آنها قدیمی و فرسوده هستند.

وی در ادامه از کم توجهی به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز کرمانشاه بعد از زلزله سال ۱۳۹۶ نیز گلایه کرد و یادآور شد: اکنون که تا حدودی برای سیل سیستان و بلوچستان نیز کمک‌هایی ارسال کردیم، موجودی انبارهای استان برای حدود دو درصد جمعیت کرمانشاه کافی است، درحالیکه بلحاظ استانداردها این میزان باید برای ۱۰ درصد جمعیت استان جوابگو باشد.

محمدی خواستار توجه ویژه به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز در کرمانشاه شد و افزود: با توجه به تعدد و تنوع بالای حوادث و مخاطرات، در اختیار داشتن امکانات و اقلام امدادی ضروری است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز
  • نقاط حادثه خیز در خوزستان ۵۰ درصد کاهش یافت
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»
  • وقوع ۳۰ حادثه کوهستان در کرمانشاه/ استان دوم کشور در حوادث کوهستان هستیم
  • وقوع ۱۳ حادثه رانندگی در استان سمنان/ واژگونی خودرو صدر حوادث است
  • ۲۷ مصدوم در حوادث رانندگی جاده های استان سمنان
  • ۲۷ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان